系統公告
個人檔案
個人圖檔
ID:wingmo
暱稱:WINGMO
地區:臺北市

熱情贊助
文章分類
wingmo的最近文章發表
輕旅行
人氣指數
當日人次:
累積人次:
好時光貼曆
我推薦誰
目前無名單
誰推薦我
誰來我家
熱情贊助
RSS 訂閱
RSS2
ATOM
其它資訊
本部落所刊登之內容,皆由作者個人所提供,不代表 yam天空部落 本身立場。
POWERED BY
POWERED BY
會員登入免費註冊
January 2, 2002
聖心阿sir第23集(2月20日)

  唐詩詠走進課室時,穿的並不是聖心校裙,而是深藍色的旗袍校服。
  我第一眼就被扣在她頸上的十字形鐵校章所吸引,那是聖保羅男女學校的校徽。
  我記得這樣清楚,是因為她的學校就在我們聖心書院附近。
  老實講,同雯雯和楊怡玩旗袍校服都玩得多,不過通常都係培道或者真光,名校就頂多只係玩過一間英華。
  由於市面上的聖保羅鐵章十分稀有,很難買得到,想叫雯雯和楊怡扮都吾得,所以我都仲未扑過聖保羅妹。
  而且橫睇直睇,唐詩詠穿起旗袍校服個feel跟雯雯佢地點都吾同,佢真係多左種中國女性傳統氣質。
  我吾知關吾關佢件校服事。因為佢件校服勁貼身,對波形突哂出來(仲緊身過人地選香港小姐果d),而且個領位勁高勁硬,完全頂到佢條頸好辛苦咁,另外,唐詩詠件旗袍校服又勁高叉,幾乎見到個屁股。
  佢頸上的聖保羅鐵章也非常精緻,十字形,面積不大,卻刻有信、望、愛幾個字,而且銀札閃閃,十分漂亮。
  「阿sir,我聽講聖心學院的校規非常嚴格,所以我代表聖保羅男女學校來觀摩,希望學習後在我校推廣。我已經正式向你們學校申請,暫時在這裡上課。」唐詩詠說。
  佢把聲好溫柔,卻少了雯雯果種害羞,純粹是把靚聲。
  我問清楚佢︰「咁你係純觀摩做旁觀者,定係要加埋親身體驗?」
  「當然要親身體驗啦。」她堅定地說。
  佢咁講就岩,正好落入我陷阱,我在心裡竊笑。
  我又問佢︰「咁我要處罰你,有無問題先?」
  「ok,」唐詩詠說︰「只要阿sir認為應罰的請即管罰。」
  「咁就好。」我笑笑說︰「我校校規8)寫明所有女生回校時都必需穿整齊聖心校裙。你今日無著。不過你是外校生,暫且豁免,可以吾罰你打手板住,不過你都係算遲到,所以一樣要扭耳仔罰企。」
  我原本想看佢個羞恥表情,點知佢卻處之泰然,反問我︰「咁我要企邊度?」
  「就電視機旁邊啦,要面對全班同學。」我說。
  佢乖乖照做,扭起耳仔來。
  不過講到姿勢,佢就非常吾正規,求其夾住對耳就算,而且手臂下垂,毫無美感。
  我對雯雯說︰「你出來教下佢。」
  經過長期的訓練,雯雯的罰企和扭耳仔姿勢,只可以用perfect這個字來形容。
  唐詩詠跟住做,但問題出現了。原來佢件旗袍校服個腋下位太窄,無法撐開雙手。
  「咁今日就算啦。」我失望地說。原本我碌野開始扯到行行地,但最終都無野睇,真係鳩都縮埋。
  整天都懷著遺憾的心情上課。直到lunch,正當我在天台花園吃午餐時,突然有聲音叫我︰「阿sir!」
  我轉過頭,竟然是唐詩詠。
  「我是來完成方才的受罰的。」她說︰「我想盡早對你地學校的處罰方式有親身體驗。」
  我望望她︰「但係你件聖保羅件校服令你做吾到我既要求。」
  「方才不好意思,不過我已經想到方法暫時解決。」她說︰「我方才問校務處借左一套聖心校服,暫時可以著住比阿sir罰左先,我放學後就會去校服鋪做一件全新合適的旗袍校,保證阿sir會滿意。」
  「你真係咁急於親身體驗?」連我都有d疑惑。
  「是的,我是真心希望阿sir罰我的。」她誠懇地說。
  老實講,我都係想睇佢個聖保羅look多d,聖心妹我罰得太多,罰少佢一個都無乜損失。
  「阿sir,請你轉過身去,因為我要換校服,你不准偷看啊!」她很少女地說。
  我為人師表,可說是君子,當然吾會偷看啦──我意思係最初果幾秒。哈哈。
  當我心想個衰妹開始剝到剩番胸圍底褲果陣,我就立即轉身。
  但出乎意料,完全吾見人影,唐詩詠好似突然從空氣中消失左咁。
  原來佢躲在那個廢棄左吾用既樓梯角,當佢再現身時,已經好整齊咁著上了聖心校裙。
  「阿sir,你仲乜另轉左面ga,吾係想偷窺呀?」佢帶著挑戰的口吻。
  「你吾好心邪啦。」我立即說︰「這間是女校,如果我要偷窺,一早都窺哂佢地先啦。」
  「咁又係。」個傻妹似乎都信我的鬼話。
  原來我對聖心校服的興趣減弱了是假,只不過平時d女學生著吾出果種我想要既feel。現在看著唐詩詠胸頂校章,腰帶緊扣個學生樣,我既小弟弟又立即對到正佢起機。
  估吾到,佢著聖心校裙,又著出左聖心既味道──男性既剛強加女性既溫柔。
  「阿sir,我這樣的姿勢正確嗎?」唐詩詠邊做出雯雯教她的標準動作,邊問。
  以新人來講,佢算做得吾錯,踏步、立正、扭耳仔的動作做得一氣呵成。
  不過我當然吾會讚佢,反而更加挑剔︰「基本上就係咁,不過你要再企直d,視線吾可以左搖右擺,只准水平線地直望前方。」
  我伸出手貼在佢背上幫佢調整姿勢──
  「仲有雙手要盡量攤開,要整齊地做出一個完美的等腰三角形,扭實耳仔,雙手重量要落在耳仔上,我要見到你對耳仔被拉長,吾咪夾住就算。」
  我將她的雙手微微較高較底,直到做出我想要既等腰三角形。
  「阿sir,就是這樣嗎?」唐詩詠問。
  她全身比我攪到緊繃狀態,通常d女生做出咁既姿勢都會周身吾自在,但佢沒有,佢既語係氣理直氣壯果種。
  「係就係咁啦。」我說︰「不過你依家個樣似女警多過似被罰的女學生,我罰你係要你知錯,有羞恥既感覺。」
  佢底下頭。
  「吾係咁呀。」我說︰「你舉番高個頭先,然後挺胸收腹啦。」
  佢乖乖照做。
  我又說︰「你試下感受一下,依家你用個胸頂住個校章,係人都知你係名校聖心既女生,而你令這個校章蒙羞,但另一方面,你對波又盡量突個校章出來,方死無人知你既醜事咁。」
  「我有d明白了。」她說︰「不過可能件底衫太厚,我感覺吾到個校章係邊。」
  「我幫下你啦。」我說。又乘機用手指戮佢有校章個邊既乳頭。
  佢霎時一陣臉紅。
  「就係這種感覺了。記住你比人罰既羞恥感就同你依家比男人侵犯既感覺一樣。」我開始搾佢隻波,又嘗試隔住胸圍去捏佢奶頭。
  「阿sir,我明白哂啦。你放手先啦,你搾到我好痛。」唐詩詠尷尬地說。
  我又搾多佢幾下。看著她小女人既怕醜樣,我再次感受到一份滿足。我最初仲怕佢係性冷感呢!
  幸好吾係。
  (待續)






誰推薦這篇文章
引用 (你可以針對此文寫一篇屬於自己的blog/想法,並給作者一個通告)
引用
留言 (0筆)
發表你的留言 (字數限制 最多 2000 個中文字)
私密留言:
Name:




內容:
檢視行動版網頁  |  檢視正常版網頁